Edgars lager de beste kaker med kvalitetsråvarer. Det er et uendelig utvalg, og til sist er det kunden og lommeboken som setter grenser. Kjennetegnet på produktene er at det er en hjemmelaget touch over de.
Ekte, kokt vaniljekrem og rispisket fløtekrem. Bakeriet lager kaker til alle anledninger. Glutenfrie alternativer, og på forespørsel tilpasses kakene også i forhold til andre allergier.
Edgars leverer til mange dagligvarebutikker fra Søgne til Vanse hvor kundene kan hente kakene. I tillegg kan de selvfølgelig hentes på et av våre 15 utsalg. Du finner oss både i Arendal, Grimstad, Lillesand, Kristiansand, Mandal, Vigeland, Lyngdal, Farsund og Flekkefjord.
Edgars lager alt fra enkle nistepakker med godt brød, til de flotteste smørbrød med gode smaker og pålegg.
Salater med hjemmelaget dressing, og supper basert på ekte kraft og ferske råvarer. Også sandwich, focaccia og tapasanretninger er å finne på menyen.
Innen hvetebakst er det et rikt utvalg av stenger og småbakst, samt Edgars berømte "Kaneldrøm".
Hele byens Mandalsstang hører selvsagt med. Bakeriet bruker kokt vaniljekrem i flere av produkter. All hvetebakst er stekt i steinovn.
Edgars har et godt utvalg av tradisjonell, norsk bakst. Loff, grovbrød, rundstykker og kornbrød. Noen av Brødene er langtidshevet, kaldhevet med surdeig og autolyseteknikk.
Mye er også bakt i Edgars berømte steinovn. Baksten bærer preg av vår tids globalisering. Våre kunder, og oss på Edgars, reiser mer, og til fjernere land. Dermed plukkes det opp ideer fra andre deler av verden, noe som Edgars benytter til å lage sin egen vri, og skape nye trender og produkter.