Bakevarer


Kaker

Edgars lager de beste kaker med kvalitetsråvarer. Det er et uendelig utvalg, og til sist er det kunden og lommeboken som setter grenser. Kjennetegnet på produktene er at det er en hjemmelaget touch over de.

Ekte, kokt vaniljekrem og rispisket fløtekrem. Bakeriet lager kaker til alle anledninger. Glutenfrie alternativer, og på forespørsel tilpasses kakene også i forhold til andre allergier.

Edgars leverer til mange dagligvarebutikker fra Søgne til Vanse hvor kundene kan hente kakene. I tillegg kan de selvfølgelig hentes på et av våre 15 utsalg. Du finner oss både i Arendal, Grimstad, Lillesand, Kristiansand, Mandal, Vigeland, Lyngdal, Farsund og Flekkefjord.

Catering

Edgars lager alt fra enkle nistepakker med godt brød, til de flotteste smørbrød med gode smaker og pålegg.

Salater med hjemmelaget dressing, og supper basert på ekte kraft og ferske råvarer. Også sandwich, focaccia og tapasanretninger er å finne på menyen.

Hvetebakst

Innen hvetebakst er det et rikt utvalg av stenger og småbakst, samt Edgars berømte "Kaneldrøm".

Hele byens Mandalsstang hører selvsagt med. Bakeriet bruker kokt vaniljekrem i flere av produkter. All hvetebakst er stekt i steinovn.

Brød

Edgars har et godt utvalg av tradisjonell, norsk bakst. Loff, grovbrød, rundstykker og kornbrød. Noen av Brødene er langtidshevet, kaldhevet med surdeig og autolyseteknikk.

Mye er også bakt i Edgars berømte steinovn. Baksten bærer preg av vår tids globalisering. Våre kunder, og oss på Edgars, reiser mer, og til fjernere land. Dermed plukkes det opp ideer fra andre deler av verden, noe som Edgars benytter til å lage sin egen vri, og skape nye trender og produkter.

Edgars Bakeri AS

Adresse:
Saltverket 2
4515 MANDAL

Org.nr: 980 062 260
Telefon: 38 27 15 55
E-post: post@edgars.no

Vi ønsker at du følger oss på sosiale medier, her kan du lese om nye ting som skjer hos oss, vinne konkurranser og se om vi har tilbud

Copyright 2024 Edgars Bakeri AS | Drift og kode: Aptum AS