Ekte er for oss synonymt med ærlighet. Vi har to fag som vi stolt ønsker å føre videre.
Edgars er den eneste bedriften som er registrert som både bakermester og
konditormester i Agder. Gå gjerne inn på www.mesterbrev.no og se hvem som har
lov til å kalle seg mester. Vi baker alt fra bunnen av hos oss.
Vi bruker ekte fløte og
meierismør. De beste råvarene blir innkjøpt, og disse settes sammen til
håndverksprodukter.
Når du velger våre produkter skal du merke at det ligger over 110 år med stolt arbeidsglede bak.
Kortreist mat er etterspurt. Det å kjenne historien til produktene, besøke bakeren, eller
noen som jobber på bakeriet, og vite at disse også spiser varene som blir bakt hver dag,
gir trygghet. Vi er over 90 mennesker som jobber ved Edgars bakeri sin produksjon eller bakeriutsalg. Hver dag er det mer enn 8000 personer som velger ett av våre produkter. DITT valg er viktig for oss.
Vi ønsker at våre produkter skal være tilgjengelig der hvor du handler dagligvarene.
Da er det lett for deg å velge lokalt. Vi ønsker også å gi deg muligheten til å
bruke våre bakeriutsalg. De har større bredde i sortiment og service. Når det regner på presten, drypper det på klokkeren… Kloke ord som kan overføres til at velger du lokalt, tar du vare på over 100 år med historie. Dessuten skaffer det lærlingeplasser. lørdags- og sommerjobb til mange unge mennesker. Det gjelder bakere, konditorer, kokker og servicemedarbeidere i utsalgene våre.
Alle lag og foreninger, barne- og ungdomsarbeid, og stort sett alt som rører seg av kultur, får direkte støtte fra den lokale bakeren. For oss er lokal forankring mye mer enn bare kortreist mat…
Godt håndverk utvikles gjennom generasjoner. Vi bruker de beste teknikker, gode
maskiner og nennsom hånd. Når vi velger hånd fremfor maskin, er det fordi det gir best
resultat. Andre ganger bruker vi maskin og hånd når det er mest effektivt. Ikke på
bekostning av kvalitet, men av respekt for ikke å påføre kunden unødvendige kostnader
for manglende kompetanse.
Når vi baker direkte på steinhellen i ovnen vår, skjer det noe magisk.
Du vil garantert merke det om det er kaneldrømmen, eller et steinovnsbakt
brød. Slike opplevelser skiller håndverk fra industri.